tiistai 1. joulukuuta 2009

kuraa, kuraa ja vähä treeniäkin

Viime viikolla ei kenttätreenejä ollutkaan Nuuskujen kokouksen vuoksi mutta tänään oli toimintaa tarjolla senkin edestä. Tottista, Rallytokoa, näyttelykoulutusta ja nomea. Kaikkia olisi ollut kivaa treenata kun Luna innostuu kaikkeen niin helposti mutta menimme näyttelytreeneihin ja vielä sen jälkeen kerettiin tottisryhmään.
Luna esiintyi varsin mukavasti mutta "tuomari" pelotti aika kovasti jonka arvelinkin niin käyvän ja siksi tuohon ryhmään menimmekin. Pitäisi saada taas vaihteeks paljon uusia ihmisiä silittelemään neitiä niin se helpottaisi, niin kuin ennenkin. Siinäpä meille nyt tekemistä.
Tottis puolella meni tosi hienosti. Vauhti luoksetulossakin Luna vaan tarjoaa heti perusasentoa kun luokse pääsee :D taitaa olla hänen oma palkkansa tuo! Toko-noutoa oli luvassa seuraavaksi ja ajattelin että no niin, nyt alkaa alamäki taas tähän touhuun mutta ei alkanutkaan! Luna ei oo oikein välittäny ottaa ees suuhun puista noutokapulaa mutta nyt ajattelin että heitän sen vaan ihan niin ku damin heittäisin enkä näytä sitä sille aikasemmin. Niimpä heitin ja annoin nouto-käskyn ja ohhoh, ei varmaan ees huomannu että kapulan otti suuhun ja toi hienolla otteella sen minulle eteen ( en kuitenkaan istuttanu siihen ). Muutama toisto ja kerta onnistuminen sivulla luovuttamisesta ja siihen oli hienoa lopettaa :) Kylläpä on ihana koira kun osaa aina yllättää!

Ei kommentteja: